“Moet ik dan de hele tijd poseren en krijgen we van die saaie foto’s op een bruggetje en aan de rand van een vijver?” Nee, gelukkig niet! Bij Saar Fotografeert kun je rekenen op foto’s van jullie gelukkige dag waar jullie jaren later nog trots op zijn. De foto’s zullen je jaren later nog steeds mee kunnen nemen naar het bewuste moment waarop de foto gemaakt is. Ik maak namelijk foto’s van echte momenten die op deze dag langs komen.

Journalistieke Fotografie


De stijl van een fotograaf is in grote mate bepalend voor het eindresultaat. Wat belangrijk is bij het uitzoeken van een fotograaf is dat de stijl je aanspreekt. Als jullie dus voor mij als jullie fotograaf kiezen, let er dan op of het soort foto’s jullie aanspreekt. Een journalistieke stijl houdt in dat ik foto’s maak van momenten, emoties en alle andere dingen die ik zie. Het is een manier van fotografie die zorgt van een overzicht van de dag zoals deze echt was. Geen dag vol foto’s die gepland en geposeerd zijn. Gewoon foto’s die laten zien hoe jullie echt zijn. Als jullie gewoon jezelf zijn en vooral veel plezier hebben en genieten, dan komt het echt allemaal goed. Natuurlijk heb ik ook oog voor alle decoratie waar zorgvuldig over na is gedacht, deze verdienen het ook om terug te komen in jullie foto’s.

Je zult op de dag nauwelijks merken dat ik aanwezig ben. Ik ga op tussen jullie gasten en als jullie de foto’s ontvangen zullen er foto’s van momenten tussen zitten waarvan jullie niet eens doorhadden dat ik een foto van dat moment maakte. Het wordt een pure fotorapportage waar echte emoties vanaf spatten. Om de emoties nog beter uit te laten komen fotografeer ik graag in zwart-wit. Maar uiteraard zullen er ook foto’s in kleur gemaakt worden. Ik zal naast jullie ook veel foto’s maken van jullie gasten, hun emoties en de vrolijke sfeer die er heerst.

Voorbereiding


Als voorbereiding op jullie huwelijksdag wil ik jullie graag eerst ontmoeten. Hiervoor nodig ik jullie van harte uit bij mij thuis in Dordrecht. We kunnen het tijdens dit kennismakingsgesprek hebben over jullie wensen en over de planning van jullie dag. Ook zullen we het hebben over de verschillende tarieven, opties, en natuurlijk over de trouwlocatie! Op deze manier leer ik jullie kennen en kan ik jullie adviseren aan de hand van de fotoboeken die bij mij thuis liggen. ¬†Ook leren jullie mij dan alvast kennen en kunnen jullie bepalen of er een klik is. Doordat we elkaar al ontmoet hebben kunnen jullie je op de dag zelf ontspannen voelen en stralen op jullie foto’s. Het is handig, echter geen must, als op het moment van ons kennismakingsgesprek de trouwlocatie al bekend is zodat ik me daar ook een beeld van kan vormen. Natuurlijk kunnen jullie me altijd bellen al jullie nog vragen hebben en is het geen probleem om, indien nodig, een tweede keer samen te komen.

Vragenlijst

Als jullie na het kennismakingsgesprek hebben besloten dat ik de fotografe ben voor jullie bruiloft stuur ik jullie een vragenlijst toe. Deze vragenlijst staat vol vragen over jullie, over de trouwdag en over familie. Deze vragenlijst gebruik ik om jullie nog net iets beter te leren kennen en om me optimaal te kunnen voorbereiden op de trouwdag.

De dag zelf

Het ligt er natuurlijk aan voor welk pakket jullie gekozen hebben, maar het liefst ben ik ’s ochtends vroeg al aanwezig bij het aankleden. Zo kan ik een aantal mooie foto’s maken van de jurk, van het moment dat de make-up en haren gedaan worden, van het moment dat de jurk aangetrokken wordt en natuurlijk van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien op deze dag. De dag zelf zal verder ontspannen verlopen. Als jullie dit wensen plannen we een fotoshoot op deze dag waar we een paar mooie spontane foto’s maken van alleen jullie twee. Voor de rest zal je deze dag nauwelijks merken dat ik aanwezig ben en beweeg ik me tussen de gasten. Wanneer jullie het Luxe pakket nemen ben ik er al vroeg in de ochtend en blijf ik tot aan het begin van het feest. Zo hebben jullie een fotoreportage van de hele dag.

Na de bruiloft


Ik streef ernaar om jullie foto’s zo snel mogelijk af te hebben en jullie kant op te sturen. Ik wil echter ook kwaliteit leveren en kwaliteit kost nou eenmaal tijd. Jullie kunnen er vanuit gaan dat jullie de foto’s binnen 8 weken na de bruiloft ontvangen. Natuurlijk willen jullie de foto’s aan vrienden laten zien en wellicht al op social media delen. Daarom ontvangen jullie binnen twee weken na de bruiloft alvast een voorproefje van een paar foto’s. Zo hoeven jullie, en al jullie volgers op social media, niet langer in spanning af te wachten.

De foto’s ontvangen jullie in een online Gallery en op een luxe USB-stick. Daarnaast ontvangen jullie een pocketalbum waar 20 van jullie mooiste foto’s in zitten.

 

Liefs

Sarah

Saarfotografeert

Author Saarfotografeert

More posts by Saarfotografeert

Leave a Reply