Wie is de fotografe?

Over Sarah

Hi! Mijn naam is Sarah. Ik ben 28 jaar oud en gepassioneerd fotografe. Ik ben enthousiast, spontaan, levendig en ik fotografeer met passie. En dat zie je terug in de foto’s, die zijn kleurrijk, divers, vrolijk en verfrissend. Ik leg jullie bruiloft vast op een journalistieke manier. Het moet gaan om echte momenten, die wil ik vastleggen, daar word ik gelukkig van. En jullie hopelijk ook!
Ik houd van cocktails, lekker lang koken en uitgebreid tafelen, reizen, lezen, fotograferen, vrolijke sokken en natuurlijk van mijn eigen grote liefde. Op mijn verlanglijstje staat nog een reis naar Madagaskar, dus als jullie daar gaan trouwen vlieg ik graag met jullie mee! Uitslapen kan ik helaas niet goed, en je kunt mij 's nachts wakker maken voor een Duitse Wiener Schnitzel of een zelfgemaakte chocolademousse.
Ik wil het leven vieren, en al het moois dat het ons te bieden heeft. Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om een feestje te bouwen, want elke dag kan en mag een feestje zijn. En dat zit hem in de kleine dingen. Een vuurtje stoken in de tuin, toetjes als avondeten, een dure fles wijn op een ‘gewone’ doordeweekse avond, dansen in de woonkamer alsof niemand je kan zien of midden in de nacht gaan wandelen. Elke dag kun je leuk maken en van elk moment kun je een unieke herinnering maken.

Hoe ik werk

Wat ik graag doe

Ik ben vrolijk, energiek, impulsief en ontzettend eigenwijs. Ik fotografeer het liefst bruiloften. Hele stijlvolle klassieke en sjieke bruiloften? Stijlvol, ja! Klassiek en sjiek? Nee. Ik moet mijn energie kwijt kunnen! Daarom wil ik bruiloften fotograferen die zijn zoals ik ben. Ik waarschuw jullie vast, ik houd me niet aan alle regeltjes binnen de fotografie maar doe eigenwijs mijn eigen ding. Soms zijn momenten gewoon mooi zoals ze zijn en maakt dat beetje schaduw op je arm of de perfecte compositie niet zo veel uit. Want dat is niet wat de foto mooi maakt en waar de aandacht naar toe moet gaan. Ik wil graag het gevoel op dat unieke moment vastleggen, capture the moment! Want die momenten gaan snel voorbij en vragen er om om vastgelegd te worden. Zodat jullie ze jaren later nog steeds kunnen herbeleven. Ik fotografeer dan ook op een journalistieke manier waarbij er niet geposeerd hoeft te worden om mooie foto’s te krijgen. Ik wil de dag vastleggen zoals deze was, het liefst van het begin tot het eind.