OVER SAAR

Hi! Mijn naam is Sarah. Ik ben 28 jaar oud en gepassioneerd fotografe. Ik ben enthousiast, spontaan, levendig en ik fotografeer met passie. En dat zie je terug in de foto’s, die zijn kleurrijk, divers, vrolijk en verfrissend. Ik leg jullie bruiloft vast op een journalistieke manier. Het moet gaan om echte momenten, die wil ik vastleggen, daar word ik gelukkig van. En jullie hopelijk ook!

Ik houd van cocktails, lekker lang koken en uitgebreid tafelen, reizen, lezen, fotograferen, vrolijke sokken en natuurlijk van mijn eigen grote liefde. Op mijn verlanglijstje staat nog een reis naar Madagaskar, dus als jullie daar gaan trouwen vlieg ik graag met jullie mee! Uitslapen kan ik helaas niet goed, en je kunt mij 's nachts wakker maken voor een Duitse Wiener Schnitzel of een zelfgemaakte chocolademousse.
Ik wil het leven vieren, en al het moois dat het ons te bieden heeft. Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om een feestje te bouwen, want elke dag kan en mag een feestje zijn. En dat zit hem in de kleine dingen. Een vuurtje stoken in de tuin, toetjes als avondeten, een dure fles wijn op een ‘gewone’ doordeweekse avond, dansen in de woonkamer alsof niemand je kan zien of midden in de nacht gaan wandelen. Elke dag kun je leuk maken en van elk moment kun je een unieke herinnering maken.

Sarah Daalman
Saar Fotografeert
KVK: 71306900
BTW: NL206073471B01
Saar aan het werk
Ik ben energiek, vrolijk, impulsief en ontzettend eigenwijs. Ik moet mijn energie in mijn werk kwijt kunnen en daarom fotografeer ik zoals ik ben. Ik houd me niet aan alle regeltjes binnen de fotografie maar doe eigenwijs mijn eigen ding. Soms zijn momenten gewoon mooi zoals ze zijn en maakt dat beetje schaduw op je arm of die perfecte compositie niet zoveel uit. Dat is namelijk niet wat een foto mooi maakt of waar de aandacht naar toe moet gaan. Ik wil graag het gevoel op dat unieke moment vastleggen, ik fotografeer niet hoe het is, maar hoe het voelt. Die momenten gaan snel voorbij en vragen er om om vastgelegd te worden. Zodat jullie ze jaren later nog steeds kunnen herbeleven. Mijn stijl van fotograferen is journalistiek, je hoeft niet te poseren om mooie foto's te krijgen. Gewoon lekker jezelf zijn, dan komt het vanzelf goed! Ik wil dagen vastleggen zoals ze zijn, het liefst van het begin tot het eind.
Contactformulier
Total: