Uncategorized

Day in the life van familie schot

Ik ben bij Mariëtte en haar gezin thuis geweest voor een day in the life shoot. Een fotoshoot waarbij ik de dag fotografeer zoals deze echt gaat, een journalistieke fotoreportage van het gezinsleven. Een gewone dag in het leven van de familie Schot. Ik kende Mariëtte en haar dochter Zoë al van een eerdere fotoshoot in het park. Zoë was al weer ontzettend gegroeid en sinds een paar maanden is er een nieuw familielid, baby Fae. Kortom, hoog tijd dat ik weer eens langs kwam met mijn camera.

Tijdens deze middag heeft Mariëtte met de meiden gedaan wat ze altijd doet. Zo gingen we wandelen met de hond zodat Fae in de wandelwagen in slaap kon vallen. Maar eerst moesten de schoenen nog aan. Zoë zit momenteel in een ik-kan-het-zelf-wel-fase en wilde zelf haar schoenen aan trekken.

Mama moest toch even helpen want de linkerschoen zat aan de rechtervoet en dat loopt toch niet zo lekker.

Nadat de schoenen aan de juiste voetjes zaten en baby Fae in de wagen lag konden we lekker naar buiten. Zoë ging mee op het fietsje en dat ging een hele tijd goed, tot ze om viel. Ook deze minder leuke momenten horen bij een dag en kunnen een waardevolle herinnering opleveren voor later.

De eendjes werden ook gevoerd, al belandde niet al het brood in het water omdat Zoë zelf ook lekker wat brood in haar mond stopte.

Als Fae lekker in slaap gevallen is in de wagen gaan we weer terug naar huis. Thuis aangekomen worden eerst de handjes gewassen en daarna is het tijd voor een welverdiend ijsje met dit lekkere weer!

Fae is inmiddels weer wakker. Tijd voor een schone luier en daarna kijken wat er in de speelgoedkast te vinden is.

Na het spelen, knuffelen, troosten van een paar krokodillentranen en het eten van een appeltje gaan we de tuin in. De zon is fel en Mariëtte wil Zoë insmeren met wat zonnebrandcrème. Maar Zoë kan dat al helemaal zelf.

Suit up!
Next Post
Saarfotografeert

Author Saarfotografeert

More posts by Saarfotografeert

Leave a Reply